Event blok 9 en 10 – 20 juli 2022

Woensdag 20 juli is in de binnentuin van blok 9 een kunstwerk officieel geopend. Het betreft een muurschildering op de achterkant van het winkelblok. Bij dit event wat ook het Wijk Actie Team aanwezig met informatie wat zij voor de buurt doen en kunnen betekenen. Ook Eigen Haard was met een aantal mensen aanwezig voor informatie en contact met haar bewoners. Stichting !WOON was er met informatie over energie besparen, de energiecoach en een VR game. Bewoners kunnen gratis van de diensten van een energiecoach gebruik maken. Aanmelden kan nog steeds via www.wooninfo.nl/energiecoach.

Natuurlijk waren er ook hapjes en schaafijs veel gezelligheid en een goede sfeer. Na de zomer worden bewoners nogmaals benaderd voor kleine energiebesparende maatregelen. Zodat we met een gerust hart de winter in kunnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *